Family dinnertime

Iedereen die kinderen heeft kent ze: die momenten waarop je denkt: Hoe is het mogelijk? Hoe krijgen ze het voor elkaar? Help, ik word gek!
Deze momenten worden meestal niet vastgelegd, want we willen geloven dat we het allemaal perfect onder controle hebben. En dat terwijl het juist zo herkenbaar is!

Nadat ik bij Wendy was geweest voor de kennismaking en even had zitten kletsen met haar meiden, ontstond het idee om een unieke foto te maken van hun gezinsleven. Ik ben helemaal wég van deze hilarische over the top family photo’s. Guusje en Kaatje hadden verteld dat ze allebei op toneelles zitten en het kon bijna niet anders of zij zouden het ook leuk vinden. Gelukkig waren ze inderdaad allemaal enthousiast. Superleuk! We brainstormden wat en gingen toen over tot actie. Het resultaat was een heleboel lol en een geweldige foto!

Guusje, sorry voor alle meel in je haar, ik hoop dat het er inmiddels weer uit is. Sep, gelukkig had je geen hoogtevrees en was de pot met cornflakes lekker. Kaatje, heb je je roes al uitgeslapen? En Wendy en Rob, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en het verpesten van jullie kinderen. Het was top!

Hieronder de making of…