Cursus & Mentoring

NIEUW: ON CALL

Dé online cursus geboortefotografie
Online cursus geboortefotografie On Call
Eindelijk is ie er! Een uníeke cursus.
Leer alles wat je weten wilt over de veelzijdige en uitdagende wereld van de geboortefotografie in de meest uitgebreide online cursus geboortefotografie die er is: ON CALL

Vind hier alle informatie over ON CALL, dé online cursus geboortefotografie


Nieuw: begeleidingstraject Grow as we go

Ben jij done met de vrijblijvende (baby)steps en klaar voor het echte werk? Weet jij wat je wil en wil je daar écht voor gaan? Ga dan samen met mij gedurende een langere periode écht de diepte in! Meekijken, plannen maken en in actie komen.

Wat ontvang je?

– Toegang tot de online cursus ON CALL, als leidraad en naslagwerk
– Een kickstart tijdens een live meetup/mentorsessie
– 9 maanden lang (of in overleg langer) mijn persoonlijke begeleiding, via online contactmomenten en aan de hand van jouw persoonlijke leerpunten
– Jouw eigen on the job troubleshoot partner (Loop je ergens tegenaan? Via Voxer kun je me direct jouw vragen stellen, ik antwoord ASAP) en cheerleader (hi, it’s me again!)

Mail me even voor een vrijblijvende call. Dan kunnen we samen kijken of dit traject en ik een match zijn met jou en jouw bedrijf. En zo ja: wanneer je kan starten. Er zijn momenteel slechts enkele plekjes beschikbaar voor dit begeleidingstraject.

cindy@birthdaygeboortefotografie.nl

Mentoring 1 op 1

Het fotograferen van geboortes, een bijzondere tak van fotografie. Documentair, puur en echt, en daardoor op alle fronten onvoorspelbaar. Toch kun je goed voorbereid zijn, móet je goed voorbereid zijn.

Wil jij graag geboortes fotograferen maar ontbreekt het je aan kennis en knowhow om zelfverzekerd aan de slag te kunnen? Of fotografeer je al geboortes maar heb je alsnog duizend vragen waar je graag antwoord op zou krijgen?
Ik ga graag met je aan de slag om jou te laten groeien in dit vak.

Niemand is hetzelfde, dus leggen we het accent op de onderwerpen waar jij het meest behoefte aan hebt. De inhoud bepaal jij! Je mag me het hemd van het lijf vragen. Afhankelijk van waar jouw behoefte ligt gaan we in op:

✓ het vinden van je eigen stijl als fotograaf
✓ storytelling – de wijze van opbouw van een reportage
✓ de technische aspecten
✓ omgaan met lastige licht-situaties
✓ contact met ouders
✓ beroepshouding t.o.v. zorgverleners
✓ over – leven als geboortefotograaf: 24/7 on call
✓ situaties en hoe te handelen
✓ editing
✓ privacy en sociale media
✓ portfolio
✓ de praktische kant van het runnen van een bedrijf als (geboorte)fotograaf
✓ tarieven & zakelijk
✓ vul zelf in: You can ask me anything!

Mentorsessie 3 uur + 1

Je mag me tijdens deze 3 uur durende sessie het hemd van het lijf vragen. Als je wil bekijken we samen je werk. Vooraf inventariseer jij waar jouw vragen liggen en mail je me deze, zodat ik je op maat kan begeleiden. Hoe duidelijker jij daarin bent, hoe gerichter we samen aan de slag kunnen. Mijn vragenlijst kan je daarbij helpen.

De mentorsessie vindt plaats bij mij thuis in Mill (inclusief heerlijke vegetarische lunch)
Wat je hebt geleerd kun je daarna rustig laten bezinken en na enkele weken maken we een afspraak voor 1 extra uur mentoring online.

€ 599,- (ex BTW)


Mentoring geboortefotografie workshop

Mentorsessie online 2 uur

Tijdens deze 2 uur durende online mentorsessie mag je me alles vragen wat je weten wilt. Als je het fijn vindt bekijken we samen je werk. Idealiter kies je voor deze 2 uur durende sessie 1 of 2 onderwerpen waar we in gaan duiken. Vooraf inventariseer jij waar jouw vragen liggen en mail je me deze, zodat ik je op maat kan begeleiden. Hoe duidelijker jij daarin bent, hoe gerichter we samen aan de slag kunnen. Mijn vragenformulier kan je hierbij helpen.
Vanuit al mijn kennis en ervaring help ik jou vooruit. Ik vertel je alles wat ik weet, ik ben een open boek.

€ 429,- (ex BTW)


Interesse?

Ik help jou graag verder in de wereld van de geboortefotografie. Interesse om van mij te leren? Stuur me een mail om de sessie van jouw keuze in te plannen.

cindy@birthdaygeboortefotografie.nl

Het belangrijkste voor mij (en dus misschien ook voor jou): dit zeggen mijn mentees & cursisten

Sinds de mentoring bij Cindy legde ik al meer dan 15 geboortes vast op een jaar. Bij elke geboorte denk ik wel aan 1 van de vele tips die ik toen heb gekregen. Cindy Willems is een grote naam binnen de geboortewereld en gewoon de perfecte persoon om van te leren. Meer dan een jaar later hebben we nog steeds een fijn contact. De cursus was echt een geweldige investering en heeft mijn vlammetje voor de geboortewereld alleen maar meer aangewakkerd! Bedankt lieve CindyBo de Saedelaere

-
Ik heb bij Cindy een mentorsessie gehad. Zo fijn! Ze geeft veel inzicht, tips en laat ook zien wat al wél goed gaat. Met meer zelfvertrouwen kan ik mezelf weer verder gaan ontwikkelen. Bedankt voor al je kennis, enthousiasme en gezelligheid Cindy!

Cindy haar bedrijf is gebouwd op haar professionaliteit, creativiteit, eerlijkheid en het verbinden met mensen. Dit is ook precies wat je terugziet in deze unieke en enorm uitgebreide workshop. Stap voor stap vertelt, en laat ze je alles zien over alle facetten van Geboortefotografie. Super waardevol is ook dat ze je laat meekijken bij het fotograferen van een geboorte en daarna laat zien hoe ze deze nabewerkt. Na deze cursus staat niks je meer in de weg om vol zelfvertrouwen geboortes te gaan fotograferen.De eerste complete online cursus geboortefotografie van 1 van de beste geboortefotografen die Nederland rijk is! Suuuuuuperveel informatie op een heel persoonlijke manier gebracht door Cindy. Duidelijk, overzichtelijk en ontzettend leerzaam. Voor iedereen die meer wil weten over dit prachtige vak én nieuwsgierig is naar een kijkje achter de schermen bij Cindy!