Borstvoeding

Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij, wij blijven samen voor altijd

Dichterbij dan in jouw buik kan je kindje na de geboorte dan misschien niet meer komen, borstvoeding kan jullie toch dat bijzondere gevoel geven van intens samenzijn. Jouw lichaam dat je kindje voedt en het warmte en geborgenheid geeft. Hoe wonderlijk is eigenlijk het leven toch?

Borstvoeding, een bijzondere periode voor jou en je kind

Zelf heb ik het voorrecht gehad alledrie mijn dochters borstvoeding te hebben mogen geven, respectievelijk 9 maanden, 4 maanden en 3 jaar. Bij alledrie heb ik opstartproblemen gekend zoals spruw en borstontsteking en heb ik soms huilend mijn baby aan de borst gelegd. Maar toch overheersen in mijn herinnering vooral de fijne momenten en kan ik er soms met heimwee aan terugdenken.

Of je je kindje nu weken, maanden of misschien jaren borstvoeding geeft, op een dag komt het moment dat je ook deze periode samen afsluit. Hoe fijn is het dan dat je deze bijzonder tijd kunt blijven koesteren aan de hand van mooie foto’s?

Borstvoedingsreportage

Wil je graag een mooie fotoreportage laten maken van deze bijzondere tijd met je kleintje? Een borstvoeding fotoreportage kan binnen of buiten gedaan worden, afhankelijk van je wensen, het weer en de leeftijd van je kindje. Ik leg dit speciale moment graag voor julie vast!

Investering

Een borstvoedingreportage is een minireportage die zo’n 30 minuten duurt. Dat is voor je kindje meestal lang genoeg, en voor mij voldoende om mooie foto’s van jullie te kunnen maken.

Mini borstvoedingsreportage €95,-
Inclusief:
– fotografie 30 minuten
– online galerie
– 3 fotobestanden naar keuze
– reiskosten tot 15 km

Reiskosten vanaf 15 km à 35 ct/km
Mogelijkheid tot bijbestellen van extra digitale fotobestanden à € 7,50 (5 foto’s € 35,-, 10 foto’s € 60,-)

*Foto’s mogen gebruikt worden voor mijn portfolio, tenzij vooraf anders is afgesproken*

Wil je graag een mini borstvoedingsreportage laten maken?

Neem gerust contact met me op voor vragen of een afspraak.
Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Facebook of Instagram